Grannsämja!

0kommentarer

Vi har sen vi köpte husen i Kulla insett att vi måste hyra ut det ena för att kunna klara den ekonomiska situationen. Så när vi flyttat in i det stora huset och kommit iordning började sökandet efter lämpliga hyresgäster. "Ska vi försöka hitta några som aldrig är hemma så vi slipper ha några grannar?" "Eller ska vi låta några av våra vänner hyra huset?" Ja funderingarna har varit många men det slutade med att vi la ut en annons på blocket. Vi fick väl ett dussin svar och intressesenter. Ungefär hälften av dem fick komma på "audition" (fika och kaffe med Marcus) och slutligen valdes två par ut för "slutfinal" (fika och kaffe med mig och Marcus). Det var svårt att välja men det fick bli de som i hjärtat kändes rätt och det var även de som hört av sig först utav alla, vilket också kändes rätt!
 
Louise och Viktor! Vilken lyckoträff! Två skåningar som bestämt sig för att bosätta sig i Norrland, till vår glädje! Positiva, lättsamma, glada och med en enorm mängd härlig energi har de vunnit både mitt och Marcus hjärta! Förra veckan hade vi en heldag med dem och visade några vackra platser runt Umeå. Här besöker vi Baggböle Herrgård och forsen nedanför.
 
Vi fick även två bonus-hyresgäster! Sixten och Märta! Sixten är en rejäl bonnakatt från djupaste Skåne och Märta en liten skraj sötnos! Både lika varmt välkomna som deras ägare.
 
Dessa eneriknippen kommer ni garanterat få se mer av!
Felix har godkänt dem så då måste de ju bara vara bra!

Kommentera

Publiceras ej