Mixat vörtbröd!

2kommentarer

Igår bakade jag vörtbröd. Då jag inte hade alla ingredienser som var med på receptet så mixade jag ihop två olika recept. Mammas "Lerskålsbröd" och vörtbröd från recept.nu. Som vanligt tog jag dessutom i med lite extra smör och sirap. Resultatet blev iaf hur bra som helst! Kan vara det godaste vörtbrödet jag gjort.
 
Här är det bröd som mamma brukar baka åt oss! Kan verkligen rekommendera detta recept.

2 kommentarer

Linnéa

11 Dec 2012 23:23

Är det det där receptet hon brukar göra i kruka som gör att det ser ut lite som en svamp?

Svar: Yes det stämmer. Hemma kallar vi det "Svampbröd". Det är magiskt gott, man kan äta hur mycket som helst!
Lina

Linnéa

13 Dec 2012 15:44

Haha ja jag kommer ihåg det som igår. Himmelskt gott! Det måste jag baka när jag kommer hem till ilsbo! :)

Kommentera

Publiceras ej