Underbara helger!

0kommentarer

Hela den här hösten har kantats av magiska helger med nära och kära. Jag har hunnit åka till Ilsbo två gånger. Vi har hälsat på i Boden. Våra fina vänner har varit här på middagar och fikastunder. Vi har haft långväga vänner som kommit på besök. Och har vi plötsligt en stund över så har vi ju världens bästa grannar tvärs över gården att hänga med. Det har blivit mycket gofika, förbrukats många ljus, ätits goda middagar, skrattats en hel del och vi har fått så många nya fina minnen.
 
Helgen som var hade vi för en gångs skull inget särskilt planerat och det blev verkligen en kanonhelg. Snöskottning, vedstapling, fikapauser, enkla men goda måltider, sopsäcksåkning i sandtaget, julpyntning, glöggdrickning, filmkväll och en himla massa snö. Ni hör ju själva! Man önskar inte så mycket mer.
 
Under första advent hade vi riktigt finbesök! Ingen mindre än Henrik Sparreus bilade upp under fredagen från Sollefteå och stannade hela helgen. Fantastiskt roligt att ääääntligen få honom på besök. Men det krävdes en tvångsinbjudan i brevlådan för att få upp honom. Vi var ju bara tvungna att besöka IKSU där han en gång i princip bodde. Sedan hade vi middag för våra närmaste och under söndagen julbakade vi hela dagen.
 
Jag fick proffesionell hjälp med att sätta upp julgardinerna.
 
 
 
En hurtig promenad i vinterlandskapet.
 
Någon fryste lite mer än en annan.
 
På väg från IKSU. Henrik ska alltid trotsa kylan.
 
Pepparkaksbak.
 
Julpyssel
 
Besök av fina lilla familjen.
 
Alla såg på "Så mycket bättre".
 
 
 
 
 
Med hjälp av lite fantasi kan man få till en hel del skojiga lussebullar.

Kommentera

Publiceras ej