Ett helt år sedan!

0kommentarer

I måndags var det ett helt år sedan jag slog upp dörrarna för Linas TUR och RETUR! För ett år sedan stod jag alltså i startgroparna och full av energi inför en av de största utmaningarna i mitt liv. Året som gått har varit extremt jobbigt och mycket lärorikt. Att starta eget företag var ingen direkt svårighet men att driva en butik var jobbigare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
 
Som tur är har jag under hela året haft ett otroligt stöd av min familj, mina vänner, mina "änglar" i butiken, alla underbara kunder och sist men inte minst min älskade bästa Marcus. Utan er hade jag aldrig aldrig aldrig klarat av det.
 
En makalös mix av känslor har styrt mitt liv senaste året. Glädje, oro, hopplöshet, ilska, frustration, fascination, livfullhet, meningslöshet, meningsfullhet, stolthet, lycka, värdelöshet, stress, press, ångest, lugn, rofylldhet och mycket mycket mer. Mitt första år med butiken har alltså varit en total berg-och-dal-bana!
 
MEN...jag har i alla fall tagit mig igenom året och just nu är de flesta känslor jag har positiva. Nu kör vi vidare mot nya mål!
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej