Familjehäng i Ilsbo!

0kommentarer

Nu är jag hemma hos mamma och pappa igen. Denna gång för att rensa ur en massa saker på logen. Det mesta är från farmor och farfar. Därför är det många minnen som kommer tillbaka och jobbiga beslut om varje sak.
 
Idag har vi hållt igång några timmar och det gjorde oss helt matta. Än så länge har vi alla varit sams och eftersom en sådan här sak är som rena familjeterapin är vi nog alla rätt stolta över att allt gått så bra.
 
Tanken är att vi ska försöka rensa bort så mycket som möjligt (sådant som jag kan sälja i butiken) men hittills har det mesta sparats i olika högar. Linas saker, Pontus saker, mamma och pappas saker, Kristinas saker osv... Så går det när man är en samlarfamilj.
 
Det är så otroligt skönt att komma hit till Ilsbo och bara få vara. Även om vi går promenader, äter goda middagar och umgås hela dagarna så blir det rena avslappningen i jämförelse med Umeå. Det kan nog vara bra att lite då och då inte ha så många vänner omkring sig :) Att inte kunna bjuda hem folk på fika och middagar (hur trevligt det än må vara). Hur som helst så älskar jag att vara här i Ilsbo, det ger mig så mycket energi!

Kommentera

Publiceras ej