Galet!

1kommentarer

I lördags var det dags för den årliga IKSU Beachgalan på Allstar! Som alltid var det riktigt roligt att träffa alla härliga beachare. Tyvärr blir det ju inte så mycket av den varan dessa dagar. Sen jag startade butiken har beachen nästan helt prioriterats bort vilket är tråkigt. Men jag har lovat mig själv att försöka avsätta lite mer tid framöver för beachspelandet, jag har verkligen saknat det.
 
Hur som helst har jag peppat länge för galan men har haft svårt att hitta någonting fint att ha på mig. Känns som att jag gått igenom alla finklänningar i garderoben. Men så får jag in ett stort lass med kläder till butiken. Alltihop från en kvinna som verkar haft det bra rätt så bra ställt med tanke på kvalitén och märkena på alla kläder. Kläderna var i storlekarna 40-48, alltså liiite för stora för mig (vilket iofs var rätt tur, annars hade jag tagit allt själv). Ändå kunde jag hitta många fina plagg att sy om eller ha som oversize-plagg. Däribland en fin aftonklänning i leopardmönster, superläcker. Dock i storlek 46.
 
Jag har nu suttit och sytt och sytt i två veckors tid för att få klänningen att passa mig. Jag lade också till en liten specialfunktion i klänningen (se bilder). Det slutgiltiga resultatet blev mycket bra och tillsammans med vackra smycken, fina handskar och en liten minihatt så kände jag mig galet klar för galan!
 
TADAA!
 
Med hjälp av två knappar så blir den kort så att man kan dansa!
 
 
 
Jag sydde om den till halterneck.
 
Här med min lilla hatt eller flour.
 
 
 
 
 
 
 
Min kavaljer var tjusig som vanligt.
 
 
 
Hunk!

1 kommentarer

Erika

19 Nov 2012 18:52

Tjusigt!

Kommentera

Publiceras ej