Uppryckning!

0kommentarer

Nu jäklar är jag trött på att vara deppig och nere för att butiken inte går så bra. Trött på att känna mig misslyckad. Trött på att inte räcka till hur mycket jag än ger. Trött på all prestationsångest. Trött på att jag vara i svackan som gör att jag inte får någonting gjort.
 
Nu är det fanimej dags att rycka upp mig och få saker gjorda. Det är också dags att jag börjar prioritera mig själv och ägna mig åt saker som jag vill och mår bra av. Och det är faktiskt precis vad jag gjort!
 
  • En gång i veckan går jag till en underbart duktig tjej och får helkroppsmassage i 1,5 timme. Det är alldeles ljuvligt och jag mår så bra i hela mig efteråt. Jag har under så många år lovat både mamma och mig själv att jag ska börja ta hand om min kropp och unna mig sådant som gör mig gott. Känns otroligt bra att äntligen tagit tag i saken.
  • Igår var jag på ett långt samtal hos psykologstudenterna och har fått veta att jag kommer få gå hos dem under ett års tid med start i januari. Det är också en sak som jag sagt till mig själv att ta tag i. Att få gå hos någon och prata, bolla med och ventilera. Sagt och gjort så anmälde jag mig hos dem och det känns så skönt att veta att jag ska få gå en gång i veckan och bara fokusera på mig.
  • Idag tog jag kontakt med en vän som är riktigt duktig på träning och kost och han har lovat mig att agera träningskompis och PT åt mig. Då kanske jag äntligen kan få ändan ur och komma iväg och träna några gånger i veckan.
  • Jag har också börjat få upp en plan över mitt liv i huvudet, med butiken, min framtid osv. Att leva i ovisshet om vad man ska göra framåt kan vara otroligt stressande och i somras gick jag med den ovissheten och kände mig totalt värdelös när jag insåg att jag var tillbaka på noll igen. Men som sagt, nu vet jag vad jag vill göra...återkommer till det i senare inlägg.
  • Jag börjar också sakta men säkert få ordning på mina matvanor, de är långt ifrån bra men iaf bättre än för ett halvår sedan. Förhoppningsvis så fortsätter det gå åt rätt håll.
Trots en ruskig förkylning som äntligen börjar försvinna så känner jag mig mer energifylld än på väldigt länge! På måndag har jag haft butiken i ett år och det året har på många sätt varit det jobbigaste under mitt liv. Min ork och mitt humör har pendlat upp och ner som en berg-och-dal-bana och det har tärt både på mig själv och alla mina relationer. Nu är dags att bryta alla dåliga mönster och tankedjävlar.
 
Peppar igång med några av syrrans fina bilder som hon tog under en fotosession med mig senast hon var uppe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack kära syster för bilderna!
 
Just nu lyssnar jag på Riltons Vänner, kan varmt rekommendera denna härliga grupp!

Kommentera

Publiceras ej