Long time no see!

0kommentarer

Nuuuu var det länge sen jag skrev! Bloggen har verkligen fått ligga på hyllan ett tag men ska försöka ta tag i den igen. Som vanligt är mitt liv i full gång och det händer saker hela tiden.

Jag är just nu ute på Vår Ruset med Falkenbergslax. Som tidigare år är det ett helt fantastiskt gäng som åker runt i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi har haft fint väder och jag har äran att få jobba tillsammans med världens finaste Lydia! Vi är ett grymt team och hela turnén har gått så bra.

Våren har kommit till hela Sverige och speciellt i Umeå där vi haft över 20 grader och sol under hela maj. Varje helg jag kommit hem till huset har det känts som en dröm! Det är så vackert och allt växer och gror i trädgården.

Vi har hunnit åka upp till Vittangi, tömt ett helt hem i Bjurholm, firat Björn som fyllt 40 år, jag har varit i Ilsbo hos mamma och pappa, haft många över på besök, umgåtts med bästa grannarna, blivit bjudna på mycket mat och mycket fika av bästa grannarna, varit på ettårskalas, sett på brännbolls VM, planterat en massa på gården och lekt i skogen!

Ska försöka sammanfatta med lite bilder!

Kommentera

Publiceras ej